Így vernek át a trükkös csalók VI+I.

A Telenor összegyűjtötte a magyar mobilhasználókat érintő leggyakoribb csalástípusokat, és az ellenük való védekezési lehetőségeket.

6+1. Figyelmeztetés: Sajnos a csalók mindig újabb és újabb módszerekkel próbálkoznak, ezért bármilyen gyanú esetén érdemes felkeresni a szolgáltató csalások elkerülésével foglalkozó oldalát: https://www.telenor.hu/aktualis-visszelesek_kezelese. A legfontosabb tudnivaló, hogy a Telenor munkatársai soha nem kérik el egyetlen ügyfél belépési azonosítóját és jelszavát, sem e-mailben, sem sms-ben vagy telefonon. Ha valaki mégis ezt teszi, az valószínűleg egy csaló. Ezeket a próbálkozásokat a Telenor weboldalán, Facebook oldalán, a 1220-as vagy a +36 (20) 2000-000-s ügyfélszolgálati telefonszámon, továbbá az üzletek bármelyikében érdemes jelezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

World Robot Olympiad: jövő ősszel Győrben lesz a világdöntő

hét jún 25 , 2018
Európában először Győrben rendezik jövő év november 8-10. között a 16. World Robot Olympiad robotépítő és -programozó verseny világdöntőjét hatvanöt ország csaknem háromezer, 9 és 25 év közötti versenyzőjének részvételével – hangzott el az eseményt bemutató sajtótájékoztatón. Szögi Zoltán, a hazai versenyeket szervező és lebonyolító Edutus Nonporft Zrt. vezérigazgatója elmondta: […]