Így fukarkodhatsz az időddel nyomtatáskor

nyomtatasParadoxon, hogy egyre több olyan gép létezik, amely elvégzi helyettünk a tennivalókat, mégis egyre kevesebb időnk van. Ugyanis a feladatok száma is egyre nő. Éppen ezért célszerű minden lehetséges módszert igénybe venni, amelyek egyszerűbbé és gyorsabbá teszik a rutinszerűnek számító tevékenységeket, hogy több idő maradjon az igazán fontos munkára. Az OKI multifunkciós készülékei számos olyan beállítást kínálnak, amelyek automatizálják vagy meggyorsítják a teendők elvégzését. A Job program funkció segítségével például előre beprogramozhatjuk a rendszeresen ismétlődő feladatokat, így nem kell minden alkalommal újra megadni a beállításokat.

Ez olyan esetekben bizonyulhat hasznosnak, mint a hetente változó menükártyák készítése vagy az ismétlődő megbeszélésekhez szükséges napirendi pontok nyomtatása, amelyeket minden alkalommal azonos formátumban, méretben és darabszámban kell elkészíteni. Ha azt szeretnénk, hogy a dokumentumoknak eltérő elő- vagy hátlapja legyen, akkor a Cover Sheet funkcióval megadható, hogy a nyomtató melyik papírtálcából húzza a borítót (ez lehet akár színes papír is). Így mentesülünk a kézi szortírozástól, a Page number funkció segítségével pedig oldalszámozást is tehetünk a dokumentum egyes lapjaira. Ha egy pendrive-on tárolt dokumentumot szeretnénk nyomtatni, akkor azzal is időt takaríthatunk meg, ha az USB to print funkció használatával egyenesen a hordozható adattárolóról nyomtatjuk ki azt, számítógép használata nélkül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Pécs az innováció fellegvára lehet

pén okt 17 , 2014
A Samsung Electronics Magyar Zrt. olyan hosszú távú stratégiai megállapodást kötött a Pécsi Tudományegyetemmel, amely az oktatás, az egészségügy és a kutatás-fejlesztés területeit egyaránt lefedi. A megállapodás révén az egyetem és Pécs nem csupán csúcstechnológiájú készülékekkel gyarapodhat, hanem az innovációból is kiveszi a részét. A három alappilléren nyugvó stratégiai megállapodás […]