Ideacentre 610S: Kompakt otthoni PC projektorral


A Lenovo azért az önzetlen célért fejlesztette ki az ideacentre 610S-t, hogy a családi szórakozás egy egészen új élményét nyújtsa a felhasználóinak. Ez a világ első kompakt otthoni számítógépe egy opcionális, eltávolítható, vezeték nélküli projektorral. A felhasználók bármelyik falat egy pillanat alatt százhüvelykes házimozivá alakíthatják, amelyben kivetíthetik és lejátszhatják kedvenc videóikat, vagy nyaralásról készült képeiket. A kisméretű, stílusos házban nagy teljesítményt nyújtó pc egy teljes kiépítésű asztali számítógép funkcionalitását kínálja.

Az ideacentre 610S magában hordozza szokásos méretű társainak tűzerejét, köszönhetően a zökkenőmentes szórakoztatást megvalósító, a 6. generációs Intel Core i7 processzorig terjedő lapkaválasztéknak, az NVIDIA GTX 750Ti 2GB GDDR5 desktop játékhoz szánt grafikus rendszernek, a 16 GB-ig terjedő kapacitású DDR4 memóriának és a 2 TB-ig terjedő kapacitású háttértárnak. Egyedülálló háromszögletű dizájnja és fém kivitele révén ez a plug and play erőmű bármilyen lakberendezési stílushoz illeszkedik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

OLED monitort mutatott be a Dell

hét jan 18 , 2016
A Dell bemutatta új monitorjait. A Dell UltraSharp 30-OLED monitor a Dell első monitora, amely az OLED-technológia összes előnyét elérhetővé teszi a grafikus művészetek és a fényképezés területén dolgozó, pontos színhűségre törekvő, asztali számítógépet használó szakemberek számára. A monitor a felső kategóriára jellemző 400 000:1 kontrasztaránynak köszönhetően képes megjeleníteni a […]
monitor