Már megvehető a Hisense új tévéje

Hisense U8HQ televizióAz új 65 colos Hisense U8HQ fantázianevű televízió októbertől már megvásárolható Magyarországon.

Az U8HQ névre hallgató modell a hagyományos LED-televíziókhoz képest ötvenszer kisebb méretű Mini-LED-izzókkal rendelkezik, aminek köszönhetően mélyebb fekete árnyalatok és szuperdinamikus kontrasztokat képes megjeleníteni. A készülék Full Array Local Dimming Pro funkciójával az egyes zónák fényereje egyedileg szabályozható, így a sötét és a világos tárgyak kontúrja is tisztább és élesebb, a tévé Quantum Dot Colour technológia pedig a több mint egymilliárd színárnyalat megjelenítéséért felel.

A tévé a működése alatt folyamatosan azon dolgozik, hogy még jobbá tegye a felhasználói élményt: az általa kibocsátott kép illeszkedik a környezeti fényekhez és a tartalomhoz – HDR 10+ Adaptive technológiája ugyanis algoritmusok segítségével optimalizálja a tévé beállításait, például a kontrasztot és a színeket attól függően, hogy a szobában épp napsütés vagy koromsötét uralkodik. A készülék nagy teljesítményű Hi-View Engine processzora továbbá folyamatosan elemzi és optimalizálja a képminőséget, és minden egyes jelenethez képes újratervezni azt.

A gyártó szerint az U8HQ tiszta és folytonos képet ad. 120Hz natív képfrissítés mellett, a Motion Estimation and Motion Compensation (MEMC) technológiája igazodik a mozgó objektumokhoz, és dinamikus algoritmus segítségével biztosítja a szuperéles kontúrokat a gyors mozgású jelenetekhez is. A készülék IMAX Enhanced tanusítvánnyal és Filmmaker Mode-dal is rendelkezik. A Hisense room-fitting sound technológiájának köszönhetően pedig képes elemezni a környezet elrendezését, majd a hangzást a helyiséghez igazítani.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

AGM600: új egér a hardcore gamerek számára

pén okt 14 , 2022
ShareTweetPinShareAz AGON by AOC – a világ egyik vezető, gaming monitorokat és informatikai tartozékokat forgalmazó márkája – bemutatta az AGON AGM600 gaming egeret, amelyet kifejezetten az e-sportok rajongóinak, valamint az FPS- és akciójátékokkal játszó hardcore gamereknek hoztak létre. A gamerek számára az egér a legfontosabb eszköz, amely segítségével legyőzhetik ellenfeleiket. […]
AGM600 gémer egér

És még ez is...