IBM: ilyen lesz a jövő IV.

Az új versenytárs már egy másik iparágból jön – ezt állítja az IBM új tanulmánya, amely a legfrissebb technológiai innovációk hatását vizsgálja az iparban és az üzleti életben.

Segít a mesterséges intelligencia
A fejlődés következő lépcsőfoka a kognitív technológia használata, amely egyelőre csak a legprogresszívebben gondolkodó vállalatokra jellemző. E megoldások hátterében mindig valamilyen mesterséges intelligencia tudása áll, amely nemcsak az emberi beszédet képes felismerni, adatként feldolgozni és értelmezni, de képből, videókból is tud információt nyerni. Watson, az IBM kognitív rendszere hatalmas, strukturálatlan adathalmazokban is megtalálja az összefüggéseket, megérti azokat, hipotéziseket állít fel, majd azt is megindokolja, hogy miért éppen azt a javaslatot tette. Mindeközben tanul és egyre okosabbá válik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Elindult az SAP TV

pén júl 21 , 2017
  SAP Hungary TV 3. adás Mi újság a magyar SAP-nál? Itt a legújabb TV adás! Benne: kipróbáljuk a BMW i3-at, ellátogatunk az Állatkertbe, megnézzük, milyen egzotikus helyekre repültek kollégáink, és még sok más:) Közzétette: SAP – 2017. július 20.  

Friss, ropogós