Hordozható 4G wifi hotspot az Air France-KLM-től

bitebirdAz Air France-KLM és a Transatel telekommunikációs vállalat közös fejlesztése a bitebird szolgáltatás. A hordozható 4G wifi hotspot lehetővé teszi, hogy az utazás alatt folyamatos internetkapcsolattal rendelkezzünk, roaming díjak nélkül. Az Air France-KLM utasai a 4G wifi hotspot készüléket, ami már egy ötven eurós adatforgalmi kreditet is magában foglal, 55 980 Flying Blue mérföldért vásárolható meg.

A készülék egyébként 99,95 euróért is kapható. Harminc eurós kredit 25 euróért tölthető fel a hotspotra, ötven euró adarforgalom pedig negyven euróba kerül majd. A nagyobb adatcsomagért (130 euró) pedig száz eurót kell fizetni. A bitebird hotspot készülék a jelszóval ellátott SIM kártyának köszönhetően privát, és biztos kapcsolatot szolgáltat. A bitebird már 45 országban érhető el helyi árakon, és akár tíz eszközt is képes egyszerre kiszolgálni (okostelefon, tablet, pc).

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Jó évet zárt az LG Magyarországon

ked jún 28 , 2016
Az elmúlt öt év legnagyobb forgalmát érte el tavaly az LG Electronics Magyar Kft., a 20214-ben elért 84,9-ről 92,1 milliárd forintra növelte a forgalmát, ami 8,4 százalékos növekedést jelent. A társaság üzemi eredménye ugyan meg sem közelítette a 2010-es kétmilliárd forintot, ám a 2014-es 807-ről 931 millió forintra nőtt, ami […]