(El)viselhető okoseszközöket mutatott be a Huawei

Huawei-TalkBand-B2A Huawei bemutatta a TalkBand B2 és a TalkBand N1 viselhető okoseszközeit, amelyek egy Bluetooth headset és egy fitnesz-karkötő kombinációi. A Huawei TalkBand termékek második generációját képviselő Huawei TalkBand B2 egy professzionálisabb, üzleti dizájnt testesít meg, pontosabb fitnesz tracker funkciókat és a mobileszközökkel való jobb szinkronizációs képességeket nyújt felhasználói számára. Elődjéhez képest erősebb Bluetooth kapcsolatot biztosít, így a Huawei TalkBand B2 nem csupán egy kényelmes eszköz, hanem a bluetooth headset és a fitnesz-karkötő tökéletes kombinációja is egyben. Ideális lehet állandóan elfoglalt, rohanásban lévő üzletembereknek, akik a rendelkezésükre álló kevés szabadidejükben is előszeretettel sportolnak.

A TalkBand B2 akár ötnapos üzemidőre is képes, hatórás folyamatos hívásidővel és 12 napos készenléttel. Android 4.0 és iPhone IOS7.0, vagy annál frissebb operációs rendszerű készülékekkel is kompatibilis, és fekete, ezüst, valamint arany színekben lesz elérhető.

A hattengelyes szenzorral felszerelve a TalkBand B2 automatikusan felismeri és pontosan rögzíti a mozgásokat, érzékeli a mélyalvási és könnyű alvási periódusok időtartamát, és tippeket ad felhasználóinak a jobb alvási szokások kialakításához. A TalkBand B2 tökéletes kiegészítője a mobileszközöknek: két-mikrofonos, zajcsökkentő technológiával és minőségi Bluetooth kapcsolatával nyújt jobb felhasználói élményt. Emellett olyan intelligens funkcióval is rendelkezik, amely észleli, hogy a Bluetooth headset az okosórán van-e vagy sem. Így a beérkező hívásokat vagy a lejátszott zenét automatikusan ennek megfelelően továbbítja az okostelefonba vagy a TalkBand B2-be. A B2 továbbá egy csipogó funkcióval is rendelkezik, amely típustól függetlenül képes megtalálni a felhasználó okostelefonját, rezgéssel vagy hangjelzéssel.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ha hibrid a felhőd, ezt tudnod kell I.

csü márc 5 , 2015
A felhőszolgáltatások használata egyre szélesebb körben terjed, azonban kevés szervezet áll át száz százalékban felhőalapú modellre. A legtöbben “hibrid informatikával” dolgoznak, azaz az erőforrásaik egy része házon belül, egy része pedig a felhőben fut. Ezt a modellt általában nehezen kezelik a vállalatok, illetve a szervezeten belül az informatikai szakemberek. Ennek […]