Holnap érkezik a Magyar Telekomhoz az új iPad Pro

tabletA Magyar Telekom holnap, november 17-én kezdi meg az új, wifi és mobilinternetes hálózati kapcsolattal is használható Apple iPad Pro készülék értékesítését. Az új iPad Pro, amelyből a Magyar Telekomnál az induláskor a szürke színű 128 GB teljesítményű modell lesz elérhető, online a társaság honlapján keresztül, valamint kijelölt üzleteiben lesz megvásárolható. Az iPad Pro készülékek, amelyekkel az ügyfelek csatlakozhatnak a Magyar Telekom országos lefedettségű 4G hálózatára, amely többféle konstrukcióban is elérhető lesznek.

Az eddigi iOS készülékeknél nagyobb méretű iPad Pro 305,7 mm hosszú és 5,6 millió pixel felbontású retina kijelzővel érkezik. 64-bites A9X chippel rendelkezik. Az akkumulátora egész napos rendelkezésre állást, és közel tíz órás használati időt biztosít. A távközlési társaság az Apple Pencil terméket is kínálja az iPad Prohoz, amely sokkal gördülékenyebbé és természetesebbé teszi a rajzok és vázlatok készítését. A tollban található beépített Lightning csatlakozó megkönnyíti és gyorsabbá teszi az eszközökkel történő összepárosítást, illetve a töltést.

Kijelölt üzletek listája
– Allee Telekom üzlet
– Debrecen Telekom üzlet
– Győr Telekom üzlet
– Pécs Telekom üzlet
– Szeged Árkád Telekom üzlet
– Westend Telekom üzlet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

InternetKon: netsemlegességet, áfcsökkentést és ingyenes wifit a népnek

hét nov 16 , 2015
ShareTweetPinShareAz internetezés áfájának 18 százalékra csökkentését, minden magyarországi településen hozzáférhető ingyenes wifi-szolgáltatás kiépítését, valamint átfogó digitális köznevelési stratégia megalkotását javasolják egyebek mellett a kormánynak az internetről szóló nemzeti konzultáció (InternetKon) alapján – ismertette a konzultáció előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos pénteken Budapesten. Deutsch Tamás az InternetKon záró szakmai konferenciáján […]

És még ez is...