Blue-ray az új QNAP NAS-ban

A QNAP bemutatta a TVS-882BR Blu-ray NAS sorozatot és bejelenti partneri megállapodását a Fengtao Software-rel (DVDFab), az átfogó lemezalapú fájlmentési megoldásokért.

A QNAP Systems, Inc. bejelentette a TVS-882BR Blu-ray NAS termékcsaládot. A TVS-882BR sorozat – előre telepített Blu-ray lemezmeghajtóval vagy üres 5,25 hüvelykes bővítőhelyvel – egyedülálló szegmenst képez a QNAP NAS termékeinél, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy közvetlenül rögzítsék az optikai lemezalapú adatokat a NAS-ra, a könnyebb kezelés és megosztás érdekében. A lemezek írására, pedig egy másodlagos adatvédelmi megoldást is kínál a modern NAS és a felhőalapú módszerek mellett. „A robusztus hardver és az M.2 SATA 6Gb/s támogatással a TVS-882BR teljes körű informatikai megoldásokat ad az erőforrásigényes virtualizációs alkalmazások telepítéséhez, az online együttműködéshez és a megosztott Blu-ray NAS munkaállomás között.” – mondta Dan Lin, a QNAP termékmenedzsere.

Az új NAS támogatja a 7. generációs Intel többmagos processzorokat (Core i5, i7), DDR4 2133 MHz-es memóriát (64 GB-ig bővíthető), továbbá négy Gigabit Ethernet portja és SATA 6Gb/s-os csatlakozója is van. A TVS-882BR sorozat akár 447 MB/s olvasási és írási sebességre képes. Az Intel AES-NI titkosítást használva 443 MB/s olvasási és írási sebesség érhető el mind a nagy teljesítményt és az adatbiztonságot kihasználva. Három PCIe Gen.3 bővítőhelyen (a TVS-882BRT3 két előre telepített Thunderbolt 3 bővítőkártyával rendelkezik) a TVS-882BR lehetővé teszi 10GbE/40GbE hálózati adapter fogadását, SAS tároló bővítőkártya vagy USB 3.1 10GbE adapter hozzáadását. A gyártó szerint a TVS-882BR ideális tárolóeszköze a virtualizációs környezeteknek (köztük a VMware, a Citrix, a Microsoft Hyper-V és a Windows Server 2012 R2), valamint a virtuális gépek Virtualization Station-ön történő elhelyezésének.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Elindult a BudapestMakers.com

sze jún 14 , 2017
Elindult a BudapestMakers.com, a hazai innovációs ökoszisztéma új online platformja és információs magazinja. Az IBM Magyarország, a Design Terminál és az E-Group együttműködésében létrehozott portál küldetése, hogy összefogja a budapesti kreatív ökoszisztéma szereplőit: műhelyeket, startupokat, nagyvállalatokat és mindazokat, akik e közösséghez csatlakozni szeretnének. A Budapest Makers tehát nemcsak egy weboldal, […]

És még ez is...