Vodafone: a feltöltőkártyások a szegények

1

vodafoneMagyarországra is megérkezett a Vodafone legújabb saját márkás telefonja, a négyhüvelykes érintőképernyős, Vodafone Smart 4 Mini. Az Andorid 4.2.2 Jelly Bean operációs rendszerrel és kétmagos, 1,3 gigahertzes processzorral ellátott Smart 4 Mini megvásárolható feltöltő kártyával és havidíjas előfizetéssel is.

A Vodafone Smart család új tagja tökéletes eszköz mindenkinek, aki egy vadonatúj, a feltöltőkártyások számára is megfizethető áron elérhető, nagy kijelzős, gyors és, megbízható  okostelefont szeretnének venni — áll a mobiltársaság közleményében.

One thought on “Vodafone: a feltöltőkártyások a szegények

  1. Tehát ha valaki prepaid-es az szegény. Na akkor megyek is és elutalok pár félmillát a bankszámlámról és feltöröm az értékpapírjaimat nehogy kilógjak a szegények sorából. Nem jobb lenne az a megfeleltetés, hogy vodafone smart mini azoknak, akik nem akarnak havonta 20k+ összeget kifizetni két évig azért, hogy 10 forintért vagy áruhitelért vehesessenek galaxy s5-öt?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kelendőek a hamis fényképészeti kellékek

ked máj 13 , 2014
A fényképezéshez használatos kellékeknek nagy piaca van, ezért nem meglepő, hogy e területen is aktívak a hamisítók — írja a petapixel.com nyomán a hamisitasellen.hu. A Canon által megkérdezett 1069, tavaly elektronikai cikkeket vásárló Egyesült Államok-béli fogyasztó harminc százaléka vett hamis terméket. E fogyasztók 12 százaléka vásárolt hamis terméket szándékosan, míg […]

Friss, ropogós