A Transcom Szeged szívéből szolgálja a Telenort

helpdeskMegnyitotta második magyarországi szolgáltató központját pénteken a Transcom Hungary Kft. Szegeden a Posta Palota irodaházban, ahonnan a Telenor Magyarország ügyfélszolgálati tevékenységét szolgálják ki. Roberto Boggio, a Transcom Worlwide Közép- és Dél-Európáért felelős vezérigazgatója elmondta, az új központba eddig több mint száz embert vettek föl, és a munkahelyek további bővítését tervezik — írja az MTI.

A Transcom magyar leányvállalatát 2005-ben alapították, két helyen működik, Budapesten és Szegeden, összesen több mint 550 munkahellyel. A cég többnyelvű szolgáltatás nyújtására szakosodott több nemzetközi ügyfelei részére, számos iparágban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Távszerencsejáték: újabb közpénzek a focira

hét júl 7 , 2014
A koncessziós, a szerencsejáték valamint a sporttörvény módosításával könnyítette meg a távszerencsejáték szervezését a parlament azzal a céllal, hogy az állami bevételek növekedjenek. A sportfogadással összefüggően változik a koncessziós törvény, amely így megengedi, hogy külföldi székhelyű társaságok is szervezhessenek távszerencsejátékot Magyarországon, ha megfelelnek a magyar jogszabályoknak és megbízhatónak minősülnek. Ennek […]
stadion