HMD Global megkönnyítené a nagyvállalatok életét

Nokia telefonA HMD Global elindította első nagyvállalati mobilmenedzsment megoldását, melyet az IoT és nagyvállalati flottával rendelkező ügyfelek értékelni fognak.

A Nokia okostelefonok, a HMD Connect Pro roaming szolgáltatás és a HMD Enable Pro együttes használatával egyetlen forrásból megoldható a rugalmas felhasználókezelés, készülékaktiválás és -menedzsment. A HMD Enable Pro elsősorban azoknak a nagyvállalatoknak készült, melyek okostelefonokat adnak az alkalmazottaknak és igénylik a távoli mobilmenedzsment kényelmét. A sok készülék beállítása és karbantartása, az érintés nélküli alkalmazásmenedzsment és biztonsági szabályrendszer beállítás, illetve az alkalmazáshasználati engedélyek és tiltások egyetlen webes konzolról elérhetők. A legújabb Android Enterprise lehetőségeire építve a HMD Enable Pro időtálló szolgáltatás: a fejlesztés során a távoli mobilmenedzsment egyszerűsítése, gyors megtanulhatósága volt a cél. A szolgáltatást úgy alakítottuk ki, hogy azok a cégek is csatlakozhassanak, melyek korábban nem használtak mobilmenedzsment eszközöket. A konzol szinte bármilyen böngészőből használható, így a Chrome, a Firefox és a Safari is ellenőrzött, helyes működést garantál. A különböző útmutatók és tippek segítenek a felhasználónak hogy könnyedén, jól érthetően állítsa be a biztonsági szabályokat a készülékeken. Az új eszközök első indítása és konfigurálása is problémamentes a QR kóddal és érintésmentesen végezhető folyamatnak köszönhetően. A céges flotta állapotának vizsgálatát segíti a konzolon elérhető Eszközök menüpont, melyben minden fontosabb adat megtalálható az egyes készülékekről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Digitális alkalmazás segíti a hallgatókat a szegedi egyetemen

csü máj 20 , 2021
Digitális alkalmazás segíti a hallgatókat a Szegedi Tudományegyetemen (SZTE) mindennapjaik megszervezésében a szorgalmi és a vizsgaidőszakban. A felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatóságának közleménye szerint a Neptun rendszerre épülő alkalmazás hasznos információkat jelenít meg, mint például az oktató és a tanterem nevét, miközben a térképnézet pontosan megmutatja, hol lesz az adott óra […]
Neptun

Friss, ropogós