Hamarosan ingyenes applikációval kereshetőek a jogszabályok

A Nemzeti Jogszabálytár díjmentesen elérhető mobilapplikációjával ingyenesen elérhetővé válnak majd mobilon is a jogszabályok. A mobilalkalmazás alapfunkciói regisztráció nélkül érhetők el. Az applikáció rendelkezik olyan funkcióval, amely a közismert, leggyakrabban keresett jogszabályokat (Ptk., Btk., Áfa tv., KRESZ stb.) külön listában, a rövidítések alapján ábécé sorrendbe szedve jeleníti meg. Az alkalmazás teljes értékű használatához, az összes szolgáltatás és kényelmi funkció eléréséhez regisztrálni szükséges, amely a mobilalkalmazásból is kezdeményezhető. Az alkalmazás a magyarorszag.hu felületen érvényes bejelentkezési adatokkal (felhasználónév/jelszó páros) is használható. A regisztrációt lehetőség lesz magánszemélyként illetve cég megbízottjaként is megtenni (ez utóbbi esetben akár több felhasználó is regisztrálható).

A regisztrációt követően további kényelmi szolgáltatások emelik a felhasználói élményt, mint például a megnyitott jogszabály hozzáadása a „kedvencek” listához, így az egyszerűen és gyorsan megnyitható lesz a későbbiekben is. Különösen izgalmas lehetőség az applikációban, hogy – egy kérdőív kitöltését követően – a saját élethelyzetünkhöz igazodva a rendszer személyre szabott jogszabály megtekintést tud ajánlani a felhasználó részére. A regisztrált felhasználó beállíthatja a változásokról szóló értesítés funkciót az egyes jogszabályokhoz és az élethelyzetekhez, így mindig naprakész lehet a számára releváns terület jogszabályi környezetéből hiszen a bekövetkező változásokról választása szerint e-mail vagy push üzenet fog kapni. Mindemellett a közlönyök menüpontra kattintva közvetlenül megtekinthetők az aktuális Magyar Közlönyök, amelyekből a legújabb jogszabályokról és legfrissebb jogszabályi változásokról értesülhetünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

IT-képzés: vállalkozónőket képezne a Dobbantó program

sze nov 21 , 2018
Novemberben első alkalommal indul vállalkozónők számára digitalizációra fókuszáló képzés a Budapest Bank Dobbantó programjának keretében. Az először november 26-27-i képzést a program partnere, a SEED Alapítvány kínálja. A képzés igényfelmérés alapján kezdő és haladó szinten is elindul. A bank és az alapítvány közös célja, hogy segítséget nyújtsanak a női vállalkozások […]