Gyönyör, amikor a mentor és a mentorált egymásra talál

birkozasCoaching szolgáltatást vehetnek igénybe térítésmentesen az érdeklődő kis- és középvállalkozások vezetői a Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH) most indult személyes üzletfejlesztési tanácsadási programja keretében — jelentette be a hivatal. A kezdeményezés célja, hogy felgyorsítsák a néhány éve működő innovatív kkv cégek fejlődését.

A NIH tavaly februárban indította el mentorprogramját az innovatív kezdő vállalkozások szakmai támogatására. Ennek keretében egy év alatt több mint 120 mentor és mentorált talált egymásra. Ez az együttműködés az innovatív, kreatív ötlettel rendelkező induló vállalkozásokat inspirálja, legtöbben az informatika, a design és kreatívipar, az energia, gépipar és elektronika területéről kapcsolódtak be a programba.

A Coach program tagjaként a tanácsadók önkéntes alapon, ingyenesen, a társadalmi felelősségvállalás jegyében vállalják, hogy hat hónap időtartam alatt legalább öt alkalommal konzultálnak a programba jelentkező kis- és közepes cégek képviselőivel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az országhatároknál is lesz mobilnet

ked jún 3 , 2014
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság május 27-28-án nemzetközi frekvenciakoordinációs értekezletet tartott. A konzultációt követően hét orsázg képviselői – Magyarország, Ausztria, Szlovákia, Románia, Horvátország, Szerbia és Szlovénia – aláírták azt a GSM900 és GSM1800 sávokra vonatkozó műszaki együttműködést, amely a felhasználók számára az országhatárok mentén is lehetővé teszi a korszerű […]

És még ez is...