A Sharp két új multifubkciós nyomtatóval erősít

A Sharp Europe kitörő örömmel jelentette be, hogy két új készülékkel bővítette nagykapacitású színes multifunkciós nyomtató (MFP) kínálatát.

A gyártó szerint az MX-6580N és az MX-7580N elnevezésű modelleket tartós kialakítás és felhasználóbarát használat jellemzi, amelyek segíthetik a dokumentum munkafolyamatok egyszerűsítését a nagy kapacitást igénylő irodai környezetekben, a kisebb vállalati sokszorosító részlegeken és a fénymásoló szalonokban. Az MX-6580N és a 7580N készülékek 65 oldal/perc, illetve 75 oldal/perc sebességgel nyomtatnak és rendelkeznek a Sharp OSA technológiával, ami lehetővé teszi az integrációt a hálózati alkalmazásokkal és felhőszolgáltatásokkal, mint például a Cloud Connect, a One Drive, a Google Drive és a SharePoint Online. A Fiery színes nyomtatószerverre építve a készülékek használhatók olyan környezetekben is, ahol nagyobb színszabályozásra és precizitásra van szükség, például ha egy marketing részleg a vállalati logót pontosan szeretné megjeleníteni kinyomtatott prospektusain.

Mobil szkennelés funkció is elérhető a Sharpdesk Mobile alkalmazáson keresztül, és a kapcsolódás olyan mobiltelefonos nyomtatási platformokon keresztül lehetséges, mint például az Apple AirPrint, a Google Cloud Print és a natív Android nyomtatás.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Vigyázat! Hamarosan zárul a regisztráció a ChaosStackre

csü szept 21 , 2017
Idén első alkalommal rendezi meg a ChaosStack fejlesztő versenyt a JÉG – Jövőt Építők Generációja BME diákszervezet. A kezdeményezés újraértelmezi a hackathonok világát. A szervezők célja, hogy olyan kihívás elé állítsák a jelentkezőket, ahol valós, cégek által biztosított feladatokon keresztül tudják összemérni tudásukat. A feladatok egy-egy szakterületet fednek le, így […]