Falramászásban újít Clift Climbing

tőkeinjekcióFalmászó IoT platformot megalkotó startupnak, a Clift Climbing Kft.-nek nyújtott tőkeinjekciót a V3 Partners Zrt., míg az Antenna Hungária Zrt. az AHa!Brainstore Startup Program keretében fektetett be.

A Clift Climbing IoT Platform alapját a mászófal műfogásokat kiegészítő szenzorok képzik, vagyis a platform már működő mászótermek kiegészítőjeként telepíthető. A szenzoroknak köszönhetően a rendszer monitorozza, rögzíti és tárolja a falak, és a mászások adatait, valamint pontos képet ad a terem kihasználtságáról, az egyes mászó utak népszerűségéről, a mászók egyéni teljesítményéről és fejlődéséről. Az adatok elemzésével a platform képes hozzájárulni a terem működésének optimalizálásához, ezáltal az üzemeltetési költségek csökkentéséhez. A Clift platform segítségével a felhasználók fokozhatják a mászás élményét, és tovább javíthatják sportolói teljesítményüket. Az ingyenesen letölthető Clift Climber iOS és Android alkalmazásokon keresztül a felhőben tárolt és kiértékelt adatok bárhol, bármikor elérhetők. A regisztrált felhasználók a falon elhelyezett konzol segítségével egyszerűen választhatnak tudásszintjüknek megfelelő utat és játékot, a falmesterek pedig könnyen és gyorsan új utakat hozhatnak létre. Az utak megjelenítését a fogások csavarján elhelyezett led segíti, a beépített szenzorok pedig azonnali visszajelzést adnak a fogás helyességéről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Jó hír a félvezetők világából

csü aug 19 , 2021
Nőtt a félvezetők globális eladásából származó bevétel júniusban havi és éves szinten egyaránt a világ vezető nemzetközi gyártóit tömörítő szövetség, a SIA szerint. A szervezet honlapjára felkerült adatok azt mutatják, hogy júniusban 44,53 milliárd dollár értékben értékesítettek félvezetőket a világon, ami 29,2 százalékkal felülmúlta a tavaly júniusi 34,47 milliárd dollárt. […]
astabil multivibrátor

Friss, ropogós