Ezüstérmes lett a magyar informatikai csapat

1

Parragh-LaszloA 2016. évi göteborgi EuroSkills versenyen 35 szakmában 28 országból mintegy ötszáz fiatal szakmunkás mérte össze tudását december 1-3. között. A 16 magyar fiatal tizennégy szakmában indult a versenyen. Ezüstérmes lett a Tóth Bence és Vajgel Viktória alkotta informatikai csapat (IT specialista). A nemzet legjobbja elismerést az informatikai csapat, Tóth és Vajgel kapta. Parragh”nem mondok számot, mert irritáló lenne” László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke kiemelkedőnek nevezte az informatikai csapat teljesítményét, amely jól mutatja, hogy a magas hozzáadott értéket jelentő technikák nagy jelentőségűek, és ebben a magyar szakemberek megállják a helyüket.

One thought on “Ezüstérmes lett a magyar informatikai csapat

  1. Az arcképet inkább a két díjazottról adott volna közzé MTI et. Parraghot ha meglátom mihaszna szervezetével együtt, már a víz ellep.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Átadták a Szilícium-völgy több mint 25 millió dollárral járó tudományos díjait

ked dec 6 , 2016
Ötödik alkalommal adták át a kimagasló tudományos eredményekért odaítélt, összesen több mint 25 millió dollárral (7,3 milliárd forinttal) járó élettudományi, matematikai és fizikai díjakat vasárnap a kaliforniai Szilícium-völgyben. Mark Zuckerberg Facebook-alapító, Sergey Brin Google-társalapító és mások által támogatott Breakthrough Prize átadásán Morgan Freeman színész volt a házigazda. A Szilicium-völgy „Nobel-díjkiosztóján” […]

És még ez is...