Estére összeomlott a KSH népszámláló rendszere

Népszámlálás 2022Estére bekrepált a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) külön erre a célra létrehozott, a népszámlálást lebonyolító online rendszere. Sokaknak ugyanis nem sikerült kitölteni a népszámlálási íveket — írja a telex.hu, amelyhez számos olvasói panasz érkezett a nap folyamán, hogy nem mindig működik megfelelően az oldal. A népszámlálás zöld számát felhívva egy robothang arról tájékoztatta a telefonálókat, hogy a nagy érdeklődés miatt a népszámlálás online rendszere összeomlott. A telex.hu szerint csak este tíz óra körül normalizálódott a helyzet.

A 2022-es népszámlálás több etapból épül fel, október 1. és 16. között online lehet megadni a népszámláláshoz szükséges adatokat, aki ezt elmulasztja, azt népszámláló biztosok keresik fel, aki pedig így is kimarad a dologból, az végül november végén a helyi jegyzőnél számoltathatja meg magát személyesen.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kipróbáltuk az AOC AGON PRO AG254FG csúcsmonitort

hét okt 3 , 2022
A tajvani AOC by AGON* új, a profi játékosoknak szánt monitort dobott piacra: az AOC AGON PRO AG254FG kijelzőcsodát a gyártó jóvoltából ki is próbálhattuk. A játékosok számára fontos igazán az a – gaming monitorok piacát erősen befolyásoló – fejlődési trend, hogy a gyártók folyamatosan növelik a képfrissítési frekvenciát. Míg […]
AOC AGON PRO AG254FG