Startup Hungary: Deliága vezetőségi tag lett

Deliága ákosA hazai startup kultúra és ökoszisztéma fejlesztését kitűző szakmai összefogás, a Startup Hungary vezetőségi tagjává választotta az első hazai chatbot szolgáltató, a Talk-A-Bot alapító-ügyvezetőjét Deliága Ákost. A hazai chatbot piacot megteremtő Talk-A-Bot alapító-ügyvezetője régóta foglalkozik a magyar startup piac fejlesztésével, elnyert tisztsége mellett az Informatikai Vállalkozások Szövetségében a szektort képviselő általános elnökségi tag 2017-től.

A legismertebb hazai startup cégek, így a Prezi, a Ustream vagy a BalaBit alapítóit is sorai között tudó Satrtup Hungary célja, hogy több sikeres startup szülessen Magyarországon. Szakmai párbeszéd, kutatások, valamint események és kezdeményezések révén formálja a magyar startup ökoszisztémát annak érdekében, hogy a versenyképes munkahelyek és munkaerő támogatásával a térség meghatározó szektora legyen a magyar piac.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Okostelefon a reálisan gondolkodóknak

hét szept 12 , 2022
Van egy olyan okostelefon gyártó leányvállalat a piacon, aki kifejezetten egy olyan célcsoportot szólított meg, akik reálisan tudnak gondolkodni. Főleg fiataloknak szánják a készülékeiket, és sikeresek. Sőt, egyre sikeresebbek! Mögöttük pedig a világ egyik leginnovatívabb anyavállalata áll, így mindenképp érdemes őket megismerni. Lássuk is, hogy kiről van szó! A reálisan […]
coolmobile.hu