ESET pályacsúcs

 

Az ESET 75. alkalommal nyerte el a Virus Bulletin „VB100“ díját. Az ESET NOD32 Antivirus 5-öt Windows 7 operációs rendszeren tesztelték, és minden kategóriában meggyőző eredményeket ért el. “Még hátra van egy nagyobb VB100 tesztelés, de az ESET jelenlegi termékeportfóliója szépen fejlődött az elmúlt pár évben és nagyon ritkán van vele probléma” – áll a Virus Bulletin legutolsó jelentésében. Az VB Award szigorú tesztelési rendszere miatt – ahol például tiltott a tesztelés ismétlése, valamint részvételi díjat sem fogadnak el – az egyik legtöbbre tartott elismerés az antivírus iparágban. „Az idén hetvenötödszörre nekünk ítélt elismerés igazán nagy mérföldkő az ESET életében. Pontosan 14 évvel ezelőtt nyertük az első ilyen díjunkat a NOD32 1.00 verziójával. Ezzel indult hódító útjára a NOD32 termék. 2012-ben pedig ez a díj bizonyítja technológiánk és csapatmunkánk állandóságát és megbízhatóságát.“ – mondta Richard Marko, az ESET vezérigazgatója.

Az ESET együttműködésre lépett a Virus Bulletin-nel az évente megrendezésre kerülő, a vírusvédelemmel foglalkozó szakma által nagyra tartott esemény, a VB Konferencia idejére, amelyre idén október harmadikától kerül sor a texasi Dallasban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Hatóság és szövetség kéz a kézben

pén okt 12 , 2012
  A hazai e-kereskedelmi piac fejlődése és a fogyasztóvédelmi szabályoknak megfelelő működése érdekében együttműködési megállapodást kötött a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) és a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület (SzEK.org) – közölte az NFH kedden az MTI-vel. Az NFH és a SzEK.org együttműködése nyomán október 16-án indul a Vedd a […]

Friss, ropogós