Rohammunkában épül az LTE450 mobilhálózat

broadcastFeszített tempóban halad a hazai LTE450 mobilhálózat kiépítése. A rendszerszállító Huaweitől érkezett első hetven bázisállomás telepítése novemberben fejeződik be. A következő, 185 bázisállomást tartalmazó szállítmány pedig még e hónap végéig megérkezik. A hálózat 2016. március végére eléri a hatósági szerződésben vállalt 95 százalékos lefedettségi állapotot. Az LTE450 mobilhálózat országos lefedettsége jelenleg eléri a 25 százalékot. Az MVM NET Zrt. az Antenna Hungária és a Huawei Európa első olyan negyedik generációs, vagyis LTE hálózatát építi a 450 Mhz-es frekvencián, amely úgynevezett MIMO technológiát használ. Ez a technológia kétszeres sávszélességet garantál a hagyományos LTE technológiához képest.

Az LTE450 projekt elsődleges célja a kormányzati és iparági igények kiszolgálása. A kormányzati célú felhasználás potenciális célcsoportját az államigazgatási szervezetek, önkormányzatok, egészségügyi intézmények, készenléti szolgálatok, oktatási intézmények, továbbá az egyéb, állami érdekeltségű vállalatok, valamint a kereskedelmi szektor érintett szegmensei alkotják.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ezért ne válassz RGBW paneles tévét:nem minden UHD, ami annak tűnik

pén nov 20 , 2015
Előző cikkünkben óva intettünk az RGBW paneles tévéktől. Ismét néhány hasznos részletre hívjuk fel a figyelmet, amelyekre érdemes odafigyelni amikor UHD TV-t választunk, hogy biztosan az elvárt prémium képminőséget vegyük meg. Az RGBW panelek fehér pixelei csökkentik a tévé színhűségét, mivel általuk a fehértől eltérő valamennyi szín kevésbé élénken jelenik […]
monitor

Friss, ropogós