Erősítené SAP-s csapatát az Accenture Magyarországon

Jelentősen növeli hazai SAP szakembereinek számát az Accenture. A több mint 47 ezer szakembert foglalkoztató Accenture rendelkezik a világ legnagyobb SAP megoldásokban és szolgáltatásokban képzett csapatával. A cég budapesti irodája elsősorban európai piacokra fejleszt, a budapesti irodákban jelenleg 35 SAP fejlesztő dolgozik, amelyek számát a cég jelentősen növelni szeretné az elkövetkezendő időszakban. Szinte minden SAP modulhoz és új megoldáshoz keresnek szakembereket.

„Az SAP jelentős technológiai átalakuláson ment keresztül az utóbbi években, bemutatva a HANA, a Leonardo és az SAP Cloud platformon alapuló megoldásokat. Ügyfeleink körében kulcsszerepet játszunk ebben az átalakulásban, így minden SAP területen dolgozó szakemberünknek lehetősége nyílik részt venni az SAP innovatív megoldásainak fejlesztésében” – mondta Martin Kucera, Accenture Advanced Technology Center budapesti vezetője.

Next Post

Az ECDL jobban teljesít

vas okt 28 , 2018
Az ECDL nagyon jól teljesít a nemzetközi összehasonlítások szerint. Az UNESCO Statisztikai Hivatala (UIS) megvizsgálta a világ mely államai használnak keretrendszereket a digitális írástudás mérésére: a felmérés szerint összesen 47 országban alkalmaznak valamilyen digitális írástudás keretrendszert. A helyzet nem egyszerű, hiszen sok ország nemzeti rendszert dolgozott ki, még szélesebb körben […]

És még ez is...