Erősen „ajánlott” a Check Point

Gabi-Reish-Check-PointA Check Point Software Technologies Ltd. tizenegyedik alkalommal kapott „ajánlott” értékelést az NSS Labs-től. Ez alkalommal az új generációs tűzfal teszten szerezte meg a minősítést a vállalat (immáron ötödik alkalommal), méghozzá a legmagasabb (99,8 százalék) block rate szintet érte el az NSS Labs Exploit Library-nél, illetve a legmagasabb biztonság hatékonysági eredményt (99,6 százalék).

„Ügyfeleink elsősorban azért fektetnek be biztonsági rendszerekbe és hozzák létre őket, hogy megakadályozzák a hackerek és a rosszindulatú programok bejutását a hálózataikba és rendszereikbe; ez pedig csak az iparág legjobb eredményeket felmutató technológiáival érhető el” — mondta Gabi Reish, a Check Point termékmenedzsmentért felelős elnökhelyettese.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nagy botorság a neten gyógyszert venni

hét márc 21 , 2016
A hamis és ellenőrizetlen gyógyszereket főleg az interneten terjesztik. Az engedély nélkül tevékenykedő kereskedők azokat a betegeket akarják megrövidíteni, akik olcsó terméket és egyszerű vásárlási lehetőséget keresnek, esetleg szégyellik a betegségüket, és nem akarnak szakorvoshoz fordulni. Az internetes gyógyszerforgalmazás körülbelül másfél évtizeddel ezelőtt indult el a világon. Jelenleg Európában hétezer, […]
gyógyszer

Friss, ropogós