A Magyar Telekom ismét keresi a felelőseket

searchA Magyar Telekom idén is díjazza a fenntarthatóság terén kiemelkedő szerepet vállalókat. A DELFIN Díjat (Díj egy ELkötelezett, Fenntartható, Innovatív Nemzedékért) olyan cégeknek ítéli oda a Magyar Telekom, amelyek működési szemlélete – egy, a fenntarthatóság irányába mutató, megvalósított projekt vagy program által – példaértékű. A díjra bármely Magyarországon működő vállalkozás pályázhat.

Négy kategóriában, 2013-ban már megvalósult projektekkel vagy működő programokkal nevezhetnek a vállalatok: innováció a fenntarthatóságért, esélyegyenlőség, klímavédelemmel kapcsolatos beruházás, fejlesztés valamint fenntarthatósági tudatformálás, oktatás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ál-antivírussal verik át a népeket

ked máj 20 , 2014
Egyre több hamis antivírus program jelenik meg a mobilos alkalmazás boltokban. A Kaspersky Lab nemrégiben két ilyen programot azonosított, amelyek a vállalat különböző biztonságvédelmi megoldásait utánozták két különböző alkalmazásboltban is. Az első hamis applikációt a Windows Phone Store-ban fedezték fel, és Kaspersky Mobile néven volt elérhető, ami azért érdekes, mert […]
vírus