Elvitte a mobilt mackóruhás tolvaj

1

mobil-tolvajEgy üzletből vitte el a mobiltelefont az ismeretlen férfi. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított a lopás miatt ismeretlen tettes ellen. Az ismeretlen mackóruhás bűnelkövető 2014. október 11-én 11 óra 30 perc és 12 óra közötti időben egy a Budapest XIV., Horváth Boldizsár utcában található üzlethelyiségből eltulajdonította az ott dolgozó sértett mobiltelefonját.

Az ismeretlen elkövetőről egészen elfogadható minőségű kamera felvétel áll a hatóság, és most már az olvasóink rendelkezésére. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, értesítse a hatóságot.

One thought on “Elvitte a mobilt mackóruhás tolvaj

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Botrányosra sikeredett a T-Mobile reklámfilmje

szo dec 6 , 2014
A lengyel tiltakozások következtében a T-Mobile cseh mobilszolgáltató pénteken leállította reklámfilmjének televíziós sugárzását, amelyben csaló üzletelőként mutatnak be egy lengyelül beszélő férfit. A T-Mobile azután döntött a vitatott reklámfilm visszavonásáról, hogy a lengyel tiltakozások után csütörtökön este a cseh reklámügynökségek szövetsége is úgy döntött, hogy a film sérti és áthágja […]
Star Trek

És még ez is...