Botrányosra sikeredett a T-Mobile reklámfilmje


A lengyel tiltakozások következtében a T-Mobile cseh mobilszolgáltató pénteken leállította reklámfilmjének televíziós sugárzását, amelyben csaló üzletelőként mutatnak be egy lengyelül beszélő férfit. A T-Mobile azután döntött a vitatott reklámfilm visszavonásáról, hogy a lengyel tiltakozások után csütörtökön este a cseh reklámügynökségek szövetsége is úgy döntött, hogy a film sérti és áthágja az érvényes etikai szabályokat.

“Nem volt célunk a lengyelek megsértése. A reklámfilmet visszavontuk a képernyőről. Meggyőződésünk, hogy félreértésről van szó” – jelentette ki Martina Kemrová, a T-Mobile szóvivője. A prágai lengyel nagykövetség korábban hivatalosan is tiltakozott a T-Mobile cég reklámfilmje ellen, amelyben egy lengyelül beszélő férfi ócska mobil eladásával átver egy cseh férfit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Mi köze a TelePresence-nek a hajszárítójoz?

szo dec 6 , 2014
A Cisco idén a harmadik új TelePresence kollekcióval lép piacra: a társaság új tárgyalótermi és asztali videokonferencia készülékek után újabb fejlesztéseket mutatott be. A három képernyős Cisco TelePresence IX5000 termenként 6-18 felhasználó számára biztosít videokonferencia lehetőségét. A korábbi rendszerekhez, valamint a versenytársak három képernyős eszközeihez képest fele akkora sávszélességet használ, […]

Friss, ropogós