Elszabadult a Magyar Telekom

Elszabadul a mobilnet idén nyáron is a Magyar Telekomnál, korlátlan adat ajándékba a Mobil L és XL csomagok előfizetőinek.

A Magyar Telekom idén ismét korlátlanná teszi a nyarat, így akár az egész nyaralásukat videón közvetíthetik azok, akik az új mobilportfólió két legnagyobb hangcsomagját választják. A nyári hónapokban, az egymást követő fesztiválokon, rendezvényeken a szokásosnál jóval többen és többet interneteznek mobileszközökön, sokszorosára nőhet az adatforgalom. Ezt látva a jóságos Magyar Telekom korlátlan belföldi mobilinternettel készül a nyárra minden Mobil L-es és XL-es díjcsomagra hűséggel rendelkező előfizetője számára, azaz korlátlan belföldi internetelérést „ajándékoz” azoknak az előfizetőknek, akik új Mobil L-es vagy XL-es díjcsomagot választottak, vagy most, illetve a nyár folyamán teszik meg ezt, két éves hűségidő vállalásával. Ők egész nyáron, azaz június 1-től augusztus 31-ig belföldön korlátlanul használhatják a mobilinternetet. Az igénybevétel feltétele a díjcsomagokra már korábban előfizető ügyfelek számára a Magyar Telekom applikációban történő aktiváció. A további feltételekről érdemes érdeklődni a  társaság üzleteiben, a 1414-es telefonszámon, vagy a telekom.hu/korlatlannyar oldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Új Thermaltake tápegység: csak első ránézésre parasztvakító

sze jún 7 , 2017
ShareTweetPinShareA Thermaltake bemutatta a világ első 16,8 millió szín megjelenítésére képes tápegységét, a TT Premium Edition Toughpower iRGB PLUS 1250W Titanium-ot. A Thermaltake új tápegysége teljesen moduláris felépítésű, magas minőségű komponensekből szerelték össze, 16,8 millió szín megjelenítésére képes Riing 14 RGB ventilátorral és 12 önmagában szabályozható LED-del is ellátták. Hét […]

És még ez is...