Új Thermaltake tápegység: csak első ránézésre parasztvakító

A Thermaltake bemutatta a világ első 16,8 millió szín megjelenítésére képes tápegységét, a TT Premium Edition Toughpower iRGB PLUS 1250W Titanium-ot.

A Thermaltake új tápegysége teljesen moduláris felépítésű, magas minőségű komponensekből szerelték össze, 16,8 millió szín megjelenítésére képes Riing 14 RGB ventilátorral és 12 önmagában szabályozható LED-del is ellátták. Hét világítási módot támogat, ezek mindegyike további három színmóddal (RGB, egyszínű, kikapcsolt) kombinálható, valamint világítási sebességet (lassú, normál, gyors, ultragyors) is állíthatunk rajta. Ami mindennél fontosabb, hogy a táp ultracsendes, Titanium minősítésű, és a Thermaltake három intelligens platformját is támogatja – DPS G PC APP 2.0, DPS G Smart Power Management (SPM) Cloud 1.0 és DPS G Mobile APP 1.0 –, így a felhasználó folyamatosan nyomon követheti a működést, és energiát takaríthat meg.

A tápegység nagy teljesítményű +12V-os szálat használ. A Smart Zero Ventilátor optimalizálja a hőteljesítményt, minimalizálja a hallható zajokat, a kiváló japán kondenzátorok, megbízhatóságot és stabilitást biztosítanak, amihez megnyugtató tíz év garancia is jár. A Toughpower iRGB PLUS 1250W Titanium- TT Premium Edition a második negyedévtől lesz elérhető. A Computexen már megtekinthető a végleges kiadása a tápegységnek.

Kislexikon
Az SPM. A Thermaltake a Smart Power Management (SPM) platformon keresztül szeretné felhívni a felhasználók figyelmét a globális felmelegedésre. A program felügyeli és elemzi az áramfogyasztást, így a felhasználó pontosan nyomon követheti szokásait, így talán változtathat azokon a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésének céljából, hozzájárulva a globális felmelegedés lelassulásához.

A DPS G PC APP 2.0. A csendes és a teljesítménycentrikus mód között a DPS G PC APP 2.0 úgynevezett Zero Fan móddal is rendelkezik, így minimálisra csökkenthető a gépházból kiszűrődő zaj. A ventilátor 30 százalékos a terhelés környékén bekapcsol, így optimális hűtést biztosít.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megállapodott az NMMH és az Invitel

sze jún 7 , 2017
Beke Nándor az NMHH szabályozási igazgatója a napokban egy sajtóeseményen elmondta, hogy a hatóság előfizetői kompenzációban állapodott meg az Invitellel, így a szolgáltató 127,3 millió forintot ír jóvá az érintett ügyfeleknek. Felidézte, hogy az Invitel 2015-ben nem emelhette volna infláció fölött a vezetékes telefonok előfizetési díjait, így az ebből származó […]