Elindult az új budapest.hu béta verziója

Budapest címerTesztelhető Budapest új honlapja: végre méltó honlapja lesz Magyarország fővárosának.

A Digitális Városháza koncepció jegyében már olyan hosszú ideje dolgozik a Főpolgármesteri Hivatal az új budapest.hu tervezésén és megvalósításán, hogy most már tényleg itt az ideje a váltásnak. Hivatali és lakossági kutatások után kialakult az új weboldal struktúrája, az elmúlt időszakban pedig megkezdtük az első tartalmak kidolgozását és feltöltését a béta oldalra. Az új koncepció azt szolgálja, hogy egy, a felhasználókat támogató, közérthető és a városhoz méltó budapest.hu jöjjön létre.

A „béta” kifejezés azt jelezi, hogy még tesztelés alatt áll és nem érhető el minden funkció és tartalom, visszajelzések gyűjtésére viszont már alkalmas. Az oldal ebben a fázisban nem váltja ki a jelenlegi portált, csak a budapest.hu főoldaláról lesz elérhető alternatív nézetként az uj.budapest.hu​ címen. Az oldalt a visszajelzések alapján folyamatosan építik és javítják, ezzel párhuzamosan készítik elő a további tartalmakat, így hamarosan minden fontos Budapestet érintő szolgáltatás vagy információ elérhető lesz az új felületen.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Több tízezer Microsoft levelezőszerver rongálja az internet biztonságát

vas dec 10 , 2023
ShareTweetPinShareTöbb tízezer sebezhető Microsoft Exchange e-mail szerver érhető el az interneten, amelyek távoli kódfuttatást lehetővé tévő hibák találhatók. Ennek az oka az, hogy ezeken a szervereken régi, már nem támogatott verziók futnak, amelyek semmilyen frissítést nem kapnak. A hibák között található kritikus súlyosságú is. A Shadowserver nonprofit kiberbiztonsági csoport felmérése […]
e-mail óvjuk munkahelyünket!

És még ez is...