Éless Dénes az Invitel Csoport új online vezetője

1

2017 májusától Éless Dénes az Invitel Csoport online területért felelős vezetője.

A 36 éves szakember kinevezésével a társaság fő célja az online ügyfélkiszolgálás fejlesztése és a márka digitális jelenlétének erősítése az egyre hangsúlyosabbá váló online platformokon. A szakember május elejétől vette át az Invitel Csoport online területének vezetését. Éless elsősorban a cégcsoport digitális jelenlétének felügyeletéért és folyamatos fejlesztéséért lesz felelős. Feladatai közt kiemelt szerepet kap a lakossági és vállalati online ügyfélkapcsolati funkciók továbbfejlesztése és bővítése egyaránt, valamint a már meglévő kereteken túl nyúló online kampányok megvalósítása.

Az elmúlt tíz évben főként a Red Bull marketing csapatát erősítette: korábban tartalommenedzserként, majd digitális marketing specialistaként dolgozott a vállalatnál. A szakember számára a telekommunikációs terület sem ismeretlen, hiszen több évig a Red Bull MOBILE tartalommenedzsereként tevékenykedett. Éless a Kaliforniai Egyetem posztgraduális marketing képzésén szerzett diplomát, szakmai pályafutását 2005-ben kezdte a Human Telex reklámügynökségnél. Több mint tízéves pályafutása alatt digitális és közösségi média marketing, illetve online kommunikációs tapasztalatokat szerzett, valamint integrált marketing kampányok menedzseléséért volt felelős.

One thought on “Éless Dénes az Invitel Csoport új online vezetője

  1. Az Invitel az egyik leggyűlöltebb szolgáltató a lakosság körében.
    Éles Dénes néven pedig egy lelki toprongy internetes troll tapos bele a gyanútlan hozzászólok becsületébe. Ennyi…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Durva tizedelés a Deutsche Telekom romániai leányvállalatánál

pén máj 26 , 2017
A Deutsche Telekom megszünteti a vezetői posztok közel negyven százalékát a romániai leányvállalatánál – adta hírül a Ziarul Financiar című román gazdasági napilap. A román társaság két héttel ezelőtt kezdte el az átszervezést romániai tevékenységének hatékonyabbá tétele érdekében. A vezetékes és mobiltelefon szolgáltatást, internet és kábeltévé szolgáltatást biztosító vállalatnak összesen […]
Romtelecom