Adele albuma a streaming-oldalakon is elérhető

AdeleAdele rekordszámban elfogyott, 25 című albuma péntektől a Spotify, Apple Music és a Tidal streaming-oldalakon is hozzáférhető. A Hello és a When We Were Young című dalokat is tartalmazó új albumot novemberi megjelenéskor csak CD-n vagy letöltve lehetett megvásárolni, streamelni nem volt lehetséges – emlékezetett a BBC News. Bár a 25 című album tavaly elég későn jelent meg, mégis Adele korongja került 2015-ben az eladási listák élére. A 25 a brit lemeztörténet legkelendőbb korongja lett: egy hét alatt nyolcszázezer példányban vásárolták meg.

Adele a 25 megjelenése előtt utoljára 2011-ben a 21 című albummal aratott sikert, amelyből több mint 11 millió példányt kapkodtak el a rajongói, és amelyért több Grammy-díjat is kapott. Az Oscar-díjas és tízszeres Grammy-díjas énekesnő idén négy Brit-díjat is elnyert, köztük a legjobb női előadó és az év legjobb brit albuma elismerését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Bajban az orosz távközlési vállalatok

hét jún 27 , 2016
Teljesíthetetlen feladat elé állítja az orosz távközlési-vállalatokat és a kommunikációs piac összeomlásával fenyeget az a terrorelhárítási törvénymódosítás-csomag, amelyet utolsó munkanapján fogadott el az Állami Duma – állították az elmúlt napokban orosz szakértők. Az orosz szövetségi parlament alsóháza által pénteken végleges változatban elfogadott törvénymódosítások egyebek között arra kötelezik az orosz telekommunikációs cégeket, […]

És még ez is...