Dorgai a Deloitte-ot erősíti

Dorgai László július óta a technológiai és digitális üzletág vezetőjeként erősíti a Deloitte Magyarország csapatát.

Dorgai a technológiai tanácsadás mellett a digitális technológiákért felel a magyarországi irodában. A szakember néhány év pénzintézeti, tőkepiaci és pénzpiaci kereskedői tapasztalat után projektvezetői, majd különböző vezető beosztásokban dolgozott az Intracom csoportnál. Az elmúlt húsz évben vezetőként kilenc országban felelt rendszerintegrátori és tanácsadási projektekért elsősorban a távközlési, a pénzintézeti, valamint az energetikai, illetve közmű szektorokban.

“Rengeteg szó esik mostanában a digitális transzformációról és az olyan új technológiákról, mint például a blockchain, illetve a felhő alapú szolgáltatások, valamint olyan szabályozási kérdésekről, mint a fizetési iparág átalakítását célzó PSD2 direktíva. A hétköznapi szókincs részévé vált a fintech ökoszisztéma, miközben azt látjuk, hogy a legtöbb piaci szereplőben nem áll össze a kép, hogy a nagyvállalatoknak hogyan kellene reagálni a megváltozott játékszabályok közepette. Ügyfeleink a törvényi megfelelésen túl, illetve a stratégiai iránymutatás mellett konkrét megoldásokat várnak tőlünk, mi pedig egyedülálló módon teljes körű és kézzel fogható, egyénre szabott, mégis sztenderdeken alapuló megoldásokat tudunk kínálni nekik ezekre a kihívásokra úgy a tervezés, mint a megvalósítás szintjén” – mondta el Dorgai.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Adathalász tevékenységre figyelmeztet az Erste

csü szept 28 , 2017
Az Erste Bank honlapján arra figyelmezteti ügyfeleit, hogy információi alapján fennáll a veszélye egy olyan új adathalász tevékenységnek, amely célzottan az Erste Bank ügyfeleire irányul. Kéri, ügyfelei ne nyissanak meg semmilyen ismeretlen feladójú sms-ben található linket. Az Erste Bank semmilyen célból nem kér be sem e-mailben, sem sms-ben ügyféladatokat – […]

Friss, ropogós