Legyünk tisztában a teendőinkkel: az otthoni munkavégzés hét aranyszabálya I.

otthon-edes-otthonAz otthoni munkavégzéshez sincs tökéletes recept, de ahhoz, hogy ne váljon számunkra teherré, néhány dolgot mindenképpen érdemes szem előtt tartanunk – ehhez szolgál segítségül a Leitz márkanevéről ismert amerikai Esselte IPR AB iránymutatása.

Készítsünk magunknak listát azokról a feladatokról, amelyeket otthon kell elvégeznünk. A „to-do” lista segítségével nem csak fel tudjuk sorolni teendőinket, de a fontossági sorrendet is meg tudjuk határozni. Így biztosak lehetünk abban, hogy mit kell még ma befejeznünk, és melyek azok a határidős munkák, amelyekre kifejezett figyelmet kell fordítani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Dobogós helyen van Magyarország a mobilinternet letöltési sebességben

pén szept 2 , 2016
A magyar mobilszolgáltatók átlagosan másodpercenként 26,15 megabit letöltési sebességet biztosítanak a felhasználóknak, amellyel Magyarország a világ harmadik legjobb eredményét érte el — derült ki az OpenSignal legfrissebb jelentéséből, amelyet a Magyar Telekom juttatott el az MTI-hez. A lista elején Dél-Korea szerepel, másodpercenként 41,34 megabites letöltési sebességgel, 31,19 megabittel pedig Szingapúr […]
internet

Friss, ropogós