Díjazták a Schneider Electric kompakt adatközpontját

Davide-Ortisi-Fernando-VillaTavaly a Schneider Electric nyerte el a DatacenterDynamics Leaders EMEA díjat moduláris telepítés kategóriában, a Sagrada Familia templom személyre szabott mikroadatközpontjáért. A Schneider integrált, előregyártott adatközpont-megoldása lehetővé teszi a helyszíni üzemeltetők számára a templom biztonsági rendszerének irányítását, valamint az évi több millió látogató hatékony felügyeletét.

A katalán projekt keretében a Schneider megtervezett és elkészített egy személyre szabott, kompakt adatközpontot, amely azon túl, hogy alkalmazkodik az egyedi igényekhez, szükség esetén egyszerűen mobilizálható is. A modult előretelepített és üzembe helyezésre kész rackszekrényekkel, szünetmentes tápegységekkel, áramelosztóval, hűtési és felügyeleti megoldásokkal szállították a helyszínre. A berendezés minimális telepítést igényelt, így nem zavarja sem a látogatókat, sem a folyamatban lévő építkezést, sem pedig az épület eredeti funkcióit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

500 milliós tendert nyert az államkincstártól a Dorsum

csü jan 21 , 2016
A Dorsum Informatikai Fejlesztő és Szolgáltató Zrt. nyerte a Magyar Államkincstár ajánlati/részvételi felhívás közzététele nélküli/hirdetmény nélküli tárgyalásos tenderét — olvasható a Közbeszerzési értesítőben. A pályázatot “1 db Kincstári értékpapír kereskedési rendszer modernizációja 32 000 óra -10 százalék igénybevételével” címmel írták ki, s a szerződés eredetileg becsült összértékét nettó 500 millió forintra […]