Ki nem találnád, mi rejtőzik az adatok között

felhoAz Oracle október 28-án a budapesti Sofitel Hotelben rendezett konferenciát. A rendezvény középpontjában annak bemutatása állt, hogy hogyan segít megtalálni az Oracle az adatok begyűjtése során az azok közt rejlő hasznos információkat. Olyan megoldásokkat mutattak be, amelyek új távlatokat nyitnak – a Business Analytics, az adattárház és ac területek együttműködésével, az SQL és a Big Data integrációjával – az adatok elemzésében és a döntések támogatásában.

Az előadók szerint a technológia hatása a mindennapokra megkérdőjelezhetetlen folyamat. Azon az úton, amely a digitalizált vállalatok, továbbá a cloud szolgáltatások felé vezet, fontos, hogy tudjuk, melyek azok a cégek, akikkel együtt tudunk haladni. A konferencián a résztvevő cégek felmérhették, hogy üzleti alkalmazásaik és mobil stratégiájuk képessé teszi-e vállalatukat, hogy felkészülten várják a digitális forradalmat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Laptopot zsákmányolt a besurranókirály

ked nov 4 , 2014
A Jászberényi Rendőrkapitányság eljárást folytatott lopás miatt G. Miklós jászfényszarui lakos ellen. Történt ugyanis, hogy a 28 éves, mások tulajdonát alig-alig tisztelő férfi 2014. október 13-án 9 óra körül bement egy jászfényszarui közintézmény nyitott irodájába, ahonnan eltulajdonított egy laptopot. A fineszes rendőrök a begyűjtött adatok alapján azonosították a jogsértőt, akit […]
tolvaj

Friss, ropogós