D-Link ip-kamerák őrzik Erzsébetváros nyugalmát

kameraMegújult Erzsébetváros ip-alapú térfigyelő rendszere. A 2002-ben kiépített, műszakilag ma már elavult kamerarendszert a D-Link legújabb, kifejezetten kültéri térfigyelésre kifejlesztett DCS-6915 20X Full HD WDR Speed Dome kameráival váltották fel. A kamerarendszer korosodásával, amortizációjával a meghibásodások száma ugyanis folyamatosan nőtt, ami az üzembiztonságot jelentősen rontotta. A korábbi rendszer javítása sem műszaki, sem gazdaságossági szempontból nem volt kifizetődő.

A közbeszerzési eljárás során a Netavis VMS rendszerére és a D-Link DCS-6915 Kültéri SpeedDome ip-kameráira esett a választás. A kameraképeket a megfigyelőközpontban 6 fős állandó megfigyelő személyzet figyeli egy 16 egységből álló monitorfalon és hat munkaállomáson. A kamerák PTZ motorja egyszerű joystick alapú irányítással vezérelhető, így az észlelt gyanús cselekményekre azonnal ráközelíthet a kezelő, és szükség esetén azonnal riasztani tudja a terepen tartózkodó rendőr járőröket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Gigantikus felbontás: itt az LG G3

hét júl 21 , 2014
ShareTweetPinShareAz LG bemutatta legújabb, legszuperebb, legfineszesebb okostelefonját, a G3-at. A telefon 2560×1440 képpont felbontású, 5,5 hüvelykes QHD kijelzővel rendelkezik. De a készülékben a fényképezéskor használható lézeres autofókusz is újdonság. A 13 megapixeles kamerával 4K felbontású videókat is lehet készíteni. A selfie-őrültek is örülhetnek, hiszen a G3 esetében hanggal vagy egy […]
monitor

És még ez is...