Gigantikus felbontás: itt az LG G3

monitorAz LG bemutatta legújabb, legszuperebb, legfineszesebb okostelefonját, a G3-at. A telefon 2560×1440 képpont felbontású, 5,5 hüvelykes QHD kijelzővel rendelkezik. De a készülékben a fényképezéskor használható lézeres autofókusz is újdonság. A 13 megapixeles kamerával 4K felbontású videókat is lehet készíteni. A selfie-őrültek is örülhetnek, hiszen a G3 esetében hanggal vagy egy egyszerű ökölbe záruló kézmozdulattal is lehetséges az exponálás, a bőrhibákat pedig egy speciális funkció tünteti el. A pattanásmentesített fotókat pedig azonnal fel is lehet tölteni a Facebook-ra, nehogy ne láthassa ország világ, hogy mekkora nagymenők vagyunk.

A fémes hátlapú okostelefon a legújabb, Android KitKat operációs rendszerrel, négymagos 2,5 gigahertzes processzorral rendelkezik. A 16 GB-os belső tárhelyű telefon 2GB RAM-al rendelkezik, memóriája micro SD kártyával 128 GB-ig növelhető. A 3 000 mAh-ás akkumulátorral rendelkező készülék NFC– és 4G-képes, és fehér színben kapható. A telefon korlátlan belföldi beszélgetést és sms-küldést kínáló All-In XL tarifacsomaggal 0 forintért elérhető két év tarifahűséggel a Telenornál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Meg fogsz döbbenni: a világ informatikája számokban I.

ked júl 22 , 2014
A Massachusetts Institute of Technology felmérése szerint, iparágtól függetlenül világszerte a megkérdezett vállalatvezetők 27 százalékának meggyőződése, hogy a saját üzletének digitális átalakítása a cég fennmaradásának alapja és legfőbb kérdése. 2015-re a vállalatok értékesítéseik 50 százalékát várják web-es, közösségi média és mobil alkalmazáson keresztül. Három munkavállalóból kettő úgy gondolja, hogy a […]