Csalókra figyelmeztet a UPC

Ismeretlen tettesek ellen feljelentést tett a rendőrségnél a UPC Magyarország, mert az elmúlt időszakban megszaporodtak a szolgáltatás átírásával kapcsolatos visszaélések – közölte a társaság.

A tájékoztatás szerint ismeretlen személyek a UPC ügyfeleit megkeresve felajánlják az előfizetett szolgáltatás átvállalását, hogy – közlésük szerint – terhet vegyenek le a vállukról. Ezt azonban azért teszik, hogy hozzájussanak az ügyfelek személyes adataihoz, valamint még az átírási kérelem elbírálásának befejezése előtt eltulajdoníthassák a szolgáltatást biztosító berendezéseket – hívta fel a figyelmet a UPC. A társaság arra kéri előfizetőit, minden esetben az ügyfélszolgálattal egyeztessenek, ha előfizetésüket más nevére szándékoznak átíratni, hogy az esetleges visszaélések és anyagi károk megelőzhetők legyenek. A UPC Magyarország a benyújtott átírási kérelmek során felmerült díjakat kizárólag az átvállalóra terheli. A szolgáltató sem készpénzben, sem elektronikus úton nem kér be díjakat, a berendezések mozgatása pedig csak az átírási kérelem sikeres elbírálása után, a társaság által történik meg – hangsúlyozták. A UPC arra kéri ügyfeleit, ha hasonló visszaélést tapasztalnak, mielőbb jelezzék a 1221-es ügyfélszolgálati telefonszámon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Micro Focus: nagygép, nagy védelem

sze aug 22 , 2018
A Micro Focus szakértői szerint létezik egyszerű megoldás arra, hogy a hagyományos nagygépeket is a legmodernebb igényeknek megfelelően biztonságossá tegyék és felügyeljék. A Micro Focus Host Access Management and Security Server (MSS) hidat képez a régi rendszerek és a modern személyazonosság- és hozzáféréskezelő megoldások között: segít a mainframe-ek és egyéb, […]
ZX-81

És még ez is...