A rendőrök karjaiba futott a mobiltelefont zsákmányló rabló

tolvajAugusztus 11-én 18 óra körül Mezőcsáton, a Hősök terén egy padon ülő, mobiltelefonján internetező tizenöt éves fiúhoz odalépett egy akkor még ismeretlen személy és a torkát megragadva kikapta kezéből a mobiltelefont, majd a zsákmánnyal együtt megkísérelt kereket oldani. A megilletődött áldozat előbb segítségért kiáltott, majd az elkövető után futott és próbálta visszakérni tőle a maroktelefont. A rabló menekülés közben megfenyegette áldozatát, miszerint ha utána megy, akkor „szétveri a fejét”. A szökésben lévő támadó az első bűncselekmény elkövetése után néhány perc múlva újabb rablást vitt véghez, mivel egy utcán kerékpárját toló 79 éves asszonyhoz hátulról odalépett, fellökte és elhajtott annak biciklijével. Az idős áldozat az eset során nyolc napon belül gyógyuló, könnyebb sérüléseket szenvedett.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Mezőcsáti Rendőrőrsének bűnügyi alosztályvezetője két járőrtársával volt szolgálatban, akik az első ügyről a rendőrségre érkezett bejelentést követően a rádióforgalmazást hallva azonnal az elkövető felkutatására indultak. A kapott személyleírás alapján rövid idő alatt behatárolták a fekete atlétát és kék színű farmer rövidnadrágot viselő, lehetséges elkövető személyét, akit az egyik járőr aznap korábban látni vélt a városban. Az azonosított támadó mozgását több térfigyelő kamera is rögzítette, akinek a kézre kerítése érdekében egy Tiszatarjánra bevezető utcában a rendőrök figyelőállást vettek fel. Az egyenruhások néhány perc múlva igazoltatták és elfogták a két keréken érkező, zsebében a frissen szerzett mobiltelefonnal hazatérni szándékozó rablót.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az év legjobb házimozi-televíziója: LG 65EG960V

ked aug 25 , 2015
Az LG 4K OLED televíziója (65EG960V modell) ebben az évben az európai házimozi-televízió kategória versenyét nyerte meg — jelentette be a European Imaging and Sound Association (EISA) döntését a gyártó. A közlemény szerint a 65 collos ívelt kijelző végtelen kontrasztaránnyal és élethű színekkel biztosít lenyűgöző élményt. A tévé organikus fénykibocsátó […]
televízió