Budapesten nyitott innovációs központot a 3M

3M-innovacio-kozpontA 3M megnyitotta Innovációs Központját Budapesten, az Infoparkban. Az Innovációs Központban a 3M megoldásokon és alkalmazási területek bemutatásán keresztül ismerteti meg a látogatókat – a vállalat forgalmazóit, végfelhasználóit, illetve további partnereit, valamint a későbbiekben egyes felsőoktatási intézmények hallgatóit – a vállalat teljes portfóliójával. Az Innovációs Központban a 3M Hungária különös figyelmet szentel annak a hat technológiai platformnak, amelyek a leghangsúlyosabbak Magyarországon: csiszolóanyagok, fóliák, mikroreplikáció, nanotechnológia, nem szőtt anyagok és ragasztóanyagok. E technológiákat a látogatók a gyakorlatban is kipróbálhatják.

A 3M divíziói számára elengedhetetlen, hogy az új termékek fejlesztéséhez vagy bevezetéséhez, illetve új specifikációk kialakításához szükséges teszteket végezhessenek. Erre ad lehetőséget az Innovációs Központban a legkorszerűbb elszívó berendezésekkel ellátott professzionális műhely, amely a 3M Akadémia keretein belül szervezett oktatások egyik helyszínéül is szolgál. A teszthelyiség a 3M szűréstechnikai és ipari ragasztó anyagaink teszteléséhez, illetve új specifikációk kialakításához teremt megfelelő környezetet elszívó berendezéseivel és kiegészítő infrastruktúrájával.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Samsung és az IKEA együtt propagálja a vezeték nélküli töltést

csü márc 5 , 2015
A Samsung és az IKEA a Wireless Power Consortium (WPC) nevű iparági szövetséggel együttműködve kínálja az új mobil töltési lehetőséget. A Samsung újonnan bemutatott készülékei a Galaxy S6 és az S6 edge a világon először kínálnak olyan beépített vezeték nélküli töltési technológiát, amely legkülönbözőbb töltőállomásokkal is kompatibilis. Az új Samsung […]
Samsung

És még ez is...