Boldogságban úszik az EJMSZ

mosolyA hazai munkaerőpiac mérnöki szektorában felmerülő nehézségek ellen fellépő Együtt a Jövő Mérnökeiért Szövetség (EJMSZ) mámoros örömmel jelenti be, hogy a Magyar Telekom csatlakozásával a szervezet újabb taggal gyarapodott. Különböző célcsoportokat célzó programjaival és lobbitevékenységével, a hazai nagyvállalatokból (AUDI, Continental, Ericsson, LEGO, Magyar Telekom, MOL, NI) álló szervezet az oktatási intézmények, a gazdasági szereplők és a mérnökszakma közötti kapcsolatot igyekszik idén is előre mozdítani.

Az EJMSZ a tavalyi és az azt megelőző évben 3000 diákot ért el programjaival, illetve lobbitevékenységének köszönhetően a cégek ajándékozási adója eltörlésre került.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Intel videós technológiával erősít

pén márc 11 , 2016
Az Intel bejelentette, hogy felvásárolja a freeD kameratechnológiát kifejlesztő izraeki Replay Video Technologies R&D-t. A vállalat olyan 3D-s videó technológiát fejlesztett ki, amely lehetővé teszi, hogy a sportközvetítések legjobb pillanatait 360 fokos szögben mutassa meg a nézőknek a visszajátszások során. A legutóbbi NBA All-Star gálán is ezt a technológiát használták: összesen […]

Friss, ropogós