Billingo: Tíz év, százmillió számla

billingo.huÉpp tíz éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó.

Már az indulásnál is a magyar vállalkozások mindennapi adminisztrációs terheinek gyors és hatékony megoldása volt a társaság célja. Az ötlet bejött, mert a Billingót mára mintegy kétszázezer regisztrált felhasználóval rendelkezik, és közel százmillió számlát állítottak ki vele. Mára a Billingo a mikro- és a kkv szektor számára képes teljes körű digitális ökoszisztémát nyújtani a számlázástól kezdve, a pályázatfigyelésen és könyvelői munka támogatásán át, az e-kereskedelmi megoldásokig.

Az online számlázó jelenleg tízezres nagyságrendben szolgál ki vállalkozókat naponta, kétszázezernél is több regisztrált felhasználóval rendelkezik, akik közel százmillió számlát állítottak ki a rendszerben. A magyar gazdaságot több jogi változás is felforgatta az elmúlt évtizedben. A legkomolyabb fordulatot a 2021-ben mindenkire kiterjesztett kötelező NAV adatszolgáltatás bevezetése volt, amely több lépésben változtatta meg a számlázással kapcsolatos szokásokat. Ezt követően a kata 2022-es átalakítása, valamint az átalányadózás jelentett kihívást a vállalkozásoknak.

A Billingo számára a gazdaságot érintő minden változás komoly felelősség, mivel ezekben a bizonytalan pillanatokban van a legnagyobb szükség a vállalkozók támogatására. A visszajelzések alapján a Billingo eddig jól vizsgázott. A vállalkozóknak létrehozott Átalányadó Kalkulátor például a mai napig jelentős segítséget nyújt a az átalányadózást választó vállalkozóknak. A társaság komoly fejlesztéseket tervez a mesterséges intelligenciát felhasználva.

Sárospataki Albert, a Billingo vezérigazgatója“Büszke vagyok arra, hogy a Billingo már tíz éve részese a magyar vállalkozások sikereinek. Cégünk ugyanolyan vállalkozásként indult, mint azok, akinek most segítünk a szolgáltatásainkkal. Hálás vagyok, hogy ennyien velünk tartanak ezen az úton” – mondta Sárospataki Albert, a Billingo vezérigazgatója. “A tíz év alatt voltak olyan események, amikre rekordsebességgel kellett reagálnunk. A kata átalakítás idején több átalányadós megoldással és információs dömpinggel segítettük a kihívás elé került vállalkozókat. A Billingónál mindig a vállalkozók érdekeit tartottuk szem előtt. Én többek közt ebben látom a sikerünk kulcsát.”


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Vége az informatikus-hiánynak Magyarországon

szo márc 16 , 2024
ShareTweetPinShareMagyarországon megszűnt az informatikus-hiány, ugyanis egyre nehezebben tudnak elhelyezkedni a junior informatikusok. Az informatikai piacot érintő kihívások miatt 2023 második felétől a korábbi évekhez képest jelentősen megnőtt a junior informatikusok elhelyezkedésének időtartama Magyarországon: míg 2022-ig átlagosan 2-3 hónapot vett igénybe a kezdők munkába állása, addig jelenleg ez a folyamat akár […]
Kardos Ádám, PROGmasters

És még ez is...