Az InfoConsulting lett az IFS elsődleges partnere Magyarországon

A lengyel vállalatiszoftver-szolgáltató InfoConsulting bejelentette elsődleges IFS partnerré (IFS Principal Partnerré) való kinevezését Csehországra, Magyarországra és Szlovákiára vonatkozóan. Elsődleges partnerként a jövőben az InfoConsulting lesz az IFS fő értékesítési és szolgáltatási csatornája a három országban, kiszolgálva az összes meglévő IFS ügyfél, valamint az új ügyfelek igényeit. Az InfoConsulting a további helyi és globális partnerekkel szorosan együttműködve fog teljes körű, versenyképes és minőségi szolgáltatásokat nyújtani az ügyfeleknek.

A változás érinti a svéd IFS World AB tavaly rekordbevételt elérő (lásd táblázatunkat) magyarországi leányvállalatának, az IFS Hungary Kft. további működését. Mostantól ugyanazzal a tapasztalt és elhivatott csapattal, mint eddig, de új néven, az IFS AB Premium Channel Partnereként folytatják munkánkat, azaz az IFS Applications ERP-rendszer teljes körű képviseletét a magyarországi piacon. A jövőben InfoConsulting Hungary Kft. néven (az új cégnév jelenleg bejegyzés alatt van) és új anyavállalattal, a vezető lengyel – illetve most már regionális – InfoConsultinggal működnek tovább.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Szűts: világszerte felértékelődik a közösségi média szerepe

sze jan 2 , 2019
Világszerte felértékelődik a közösségi média szerepe – mondta Szűts Zoltán médiakutató. A szakértő a közösségi média pozitívumai között említette, hogy rég nem látott ismerősökkel kerülhetünk kapcsolatba, legnagyobb veszélyének pedig azt, hogy személyes kapcsolataink meggyengülhetnek. Szűts Zoltán hangsúlyozta: tudni kell, hogyan kezeljük a közösségi média felületeit. A szocializációnak két közege létezik, […]
Facebook

Friss, ropogós