Az önkormányzatoknak köszönhetően számos posta újra kinyit januárban

Magyar PostaA Magyar Posta tárgyalásokat folytatott az önkormányzatokkal a bezárt postahivatalokról. Az önkormányzatoknak köszönhetően több posta újranyit januárban.

A Magyar Posta Zrt. még október végén döntött arról, hogy az energiaárak drasztikus drágulása miatt országszerte szünetelteti több posta működését. A bejelentést követően a társaság vezetése az érintett önkormányzatok vezetőivel az elmúlt időszakban konstruktív tárgyalásokat folytatott számos jelenleg szünetelő posta mielőbbi újranyitásáról.

A megbeszéléseken a települések polgármestereivel részletes megállapodás született arról, hogy a Magyar Postát is érintő radikális energiaköltség-növekedést – a vállalat belső, valamint más területeit is érintő hatékonyságnövelésén túl – hogyan és milyen módon tudják közösen kezelni az egyes szünetelő posták vonatkozásában. Az egyeztetések folytatódnak – közölte a Magyar Posta.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A 4iG 5G frekvenciákat szerzett Montenegro lefedésére

csü dec 29 , 2022
ShareTweetPinShareA One Crna Gora a mai árverésen végrehajtott legújabb spektrumberuházás révén a jövőben nagy kapacitású 5G mobilhálózatot biztosíthat. A One Montenegro megszerezte a szükséges frekvenciákat az 5G mobilhálózat megvalósításához. Az Elektronikus Hírközlési és Postai Szolgáltatások Ügynöksége (EKIP) által szervezett spektrumárverést követően a One 15 éves időtartamra rádiófrekvenciákat szerzett a 700 […]
Fekete Péter, a 4iG csoport vezérigazgatója

És még ez is...