Az Ericsson egységesíti az 5G szolgáltatások piacát

Sara-MazurAz Ericsson bejelentette az 5G Exchange (5GEx) projekt elindítását. Az 5GEx egy 5G köz- és magánegyüttműködés keretében megvalósuló első fázisú (5G PPP) innovációs projekt, amelynek célja egy számos szolgáltatót és technológiát felvonultató, egyesített, európai 5G szolgáltatási piac elérhetővé tétele.

Sara Mazur, az Ericsson Research vezetője elmondta: „Az egyesített európai 5G komoly lépés az olyan sokrétű szolgáltatások felé, amelyek pozitív hatást gyakorolhatnak az emberekre, az üzleti világra és a társadalomra. Mint az 5G fejlesztésének egyik vezetője, és több ágazati együttműködési kezdeményezésben partnerként örömmel kezdünk bele az 5GEx projekt vezetésébe és járulunk hozzá, hogy az 5G minden előnye kiaknázható lehessen.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A „Gyilkos bálna” a felhőben analizál

pén okt 30 , 2015
Bejelentette legújabb cloud fejlesztését az SAP, amely teljes értékű analitikai képességet ígér a felhőből. A megoldást az SAP HANA Cloud Platformjára építették, így a vállalatok valós időben tudnak összetett elemzéseket futtatni, nagy mennyiségű adatok esetén is. A szoftvergyártó szerint ezzel a piacon lévő analitikai eszközök jellemző hiányosságát orvosolják, a siló […]
felhő