Az egész ország megmozdult az intrenetadó ellen

adslAz egész ország megmozdult az internetadó ellen. Becslések szerint Budapesten negyvenezren, Debrecenben 1000-1500-an, Szegeden ezren, Pécsett ugyancsak 1000-1500-an, Vácott 150-en, Balatonszepezden heten, Győrött ötszázan tüntetnek e pillanatban is. Híreink szerint tiltakoznak még Miskolcon, Nagykanizsán, Nyíregyházán, Szombathelyen, Kiskunfélegyházán, Vácon, Békéscsabán, Komlón is.

A nap híre, hogy a miniszterelnök kitartásra buzdítja híveit: mint az Index írja, a napokban a vezető kormánypárt prominensei is próbálták lebeszélni a szabadságon lévő miniszterelnököt az internetadóról, de állítólag hajthatatlan.

A tegnap hajnalban letartóztatottak közül egy embert már elengedtek, a többi őrizetbe vett tüntetőt szerdán, gyorsított eljárásban bíróság elé állítják garázdaság miatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ericsson Q3: növekvő árbevétel, csökkenő nyereség

sze okt 29 , 2014
Az Ericsson árbevétele 2014 harmadik negyedéve során 57,6 (53,0) milliárd svéd korona (egy svéd korona ~33,5 forint) volt, ami az előző év azonos időszakához képest kilenc százalékos, az előző negyedévhez képest pedig öt százalékos növekedést jelent. Az összehasonlítható egységek esetében az árfolyamváltozásokra korrigálva az árbevétel három százalékkal növekedett az előző […]

És még ez is...