Az AQUIS Innovo nyerte a MÁV-START tenderét

MAV-START-CAFAz AQUIS Innovo Kft. nyerte a MÁV-START Zrt. CAF gyártmányú 10-91 100, 19-91 100, 20-91 100 és 21-91 100 sorozatú vasúti személykocsijainak korszerűsítéséhez szükséges ülőhelyfoglaltság kijelzők szállítására és kiegészítő szolgáltatások nyújtására kírt tenderét. A 188 888 eurós, azaz közel hatvanmilliós üzletet az ABCOM Világítástechnika és Nagykereskedelmi Kft., Albacomp RI Rendszerintegrációs Kft. elől nyerte el az AQUIS.

A kiírás szerint a nyertesnek új, szerelhető burkolatba foglalt OLED kijelzőket kell szállítani az ülőhelyek foglaltságának jelzésére, amelyeket az utastájékoztató berendezés fog vezérelni. A kiírás szerint az Aquisnak szállítania kell az egységek beszereléséhez, üzembe helyezéséhez szükséges speciális szerelési segédanyagokat és alkatrészeket is és két jármű esetében a kijelzőket üzembe is kell helyezniük, és a MÁV-START szakembereit is ki kell képezniük a további kijelzők felszerelésére.

Az AQUIS Innovo Kft. árbevétele 2014-ben 1,192 milliárd forintra nőtt a megelőző évben elért 0,899 milliárdról, a mérleg szerint eredmény pedig 32,6 millió forintról 101,6 millióra emelkedett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Paksnak annyi? Energiahatékonysági tájékoztató honlap indult

szo jan 2 , 2016
Energiahatékonyságról és megújuló energiáról szóló tájékoztató honlapot indított a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) – tájékoztatta a hivatal az MTI-t. Az energiahatekonysag.mekh.hu oldal többek között a megújuló energiaforrásokkal és energiahatékonysággal kapcsolatos gyakorlati módszereket és energiamegtakarítási tanácsokat mutat be. Az érdeklődők szintén információt kaphatnak az energiahatékonysági szolgáltatások és a megújuló […]

Friss, ropogós