Az AOC három új monitorral bővíti fő gaming terméksorozatát

Az AOC monitorgyártó három olyan gaming monitort mutatott be, amelyek a társaság gaming terméksorozatát bővítik. A gyártó közleménye szerint a vonzó, „3 oldalon keret nélküli” dizájnja mellett az új G90 sorozat olyan lenyűgöző specifikációkkal és funkciókkal rendelkezik, amelyek csúcsminőségű gaming élményt garantálnak (Pedig simán írhatták volna azt is, hogy játékélmény. A -szerk- megj.). A 144 Hz-es képfrissítési ráta és az AMD FreeSync technológia zökkenőmentes, akadozás, szakadozás, vagy mozgási elmosódás nélküli játékhasználatot biztosítanak, míg az 1 ms válaszidő teljesen kiküszöböli a szellemkép effektusokat. Az új G90 képernyőket ellátták AOC Low Input Lag Mode és AOC Shadow Control funkciókkal, valamint olyan praktikus lábazattal rendelkeznek, amelyet csavarok nélkül is egyszerűen fel-, és le lehet szerelni .

Az AOC G90 sorozata két modellméretet kínál: a 24,5 hüvelykes (62 cm) AOC G2590VXQ és AOC G2590PX modelleket, valamint a 27 hüvelykes (68,6 cm) AOC G2790PX modellt. Mindegyik modell 16:9 Full HD TN panellel (1920×1080 pixel), a szellemkép effektusok kiküszöbölése érdekében rövid, 1 ms-os válaszidővel és gyors képfrissítési rátával (G2590PX és G2790PX: 144 Hz, G2590VXQ: 75 Hz), továbbá FreeSync támogatással rendelkezik. Ez utóbbi funkció a még zökkenőmentesebb játékélmény érdekében csökkenti az akadozást, a szakadozást és a késve reagálást. Az AOC Low Input Lag módja egy további előnyt is kínál a gamerek számára: megkerüli a monitor belső videojel-feldolgozásának nagy részét, ami még reakcióképesebb játékot eredményez. Az AOC Shadow Control funkciója különösen a nagyon sötét háttérrel rendelkező feliratoknál előnyös: anélkül teszi világosabbá a túl sötét területeket és sötétebbé a világos részeket, hogy megváltoztatná a képernyő többi részét.

A számos csatlakoztatási lehetőségük révén, mint például DisplayPort, HDMI, VGA és USB 3.0 (G2590PX és G2790PX) a G90 monitorok jelforrások és forráskészülékek garmadával kompatibilisek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Öszinte, kőkemény alaplapok az ASRocktól

sze jan 10 , 2018
Az ASRock mámoros örömmel jelenti be a legújabb alaplapjait: az Intel X299 és AMD X399 chipset alapú micro-ATX alaplapokat és a frissített SFF számítógépet, a Z370 DeskMini GTX-et. A kis méretű desktop és az AMD rajongók örülhetnek a hírnek, hiszen megérkezett a világ első M3-ATX alaplapja. Az ASRock Taichi sorozat tagjai […]