Itt a Seagate 10 terabájtos merevlemeze

A Seagate Technology bemutatta a Seagate IronWolf Pro merevlemez sorozatot NAS felhasználóknak.

Az új eszközöket a kis- és középvállalkozásoknak ajánlja a gyártó. Az IronWolf Pro-hoz most kétéves Seagate Rescue Data Recovery szolgáltatás is tartozik, ami azt jelenti, hogy az IronWolf Pro meghajtók és a rajta tárolt adatok egy esetleges katasztrófa esetén is biztosítva vannak, mint például árvíz, tűz vagy véletlen károk. Az IronWolf Pro mellett a Seagate BarraCuda Pro meghajtói, illetve a teljes Pro sorozat esetében is elérhető ez a speciális adathelyreállítási garancia.

„A Seagate Guardian Series 10TB merevlemezei 2016 júliusában jelentek meg, az IronWolf Pro az üzleti felhasználóknak nagyobb tartósságot és gyorsaságot biztosít a legnagyobb munkaterhelésnél is a többfelhasználós NAS környezetben” – nyilatkozta Jeff Fochtman a Seagate globális marketingjéért felelős alelnöke.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megcsípték a tolvajt is és az orgazdát is

szo jún 17 , 2017
A győri rendőrök két óra alatt elfogták azt a férfit, aki egy helyi művelődési központból mobiltelefonokat lopott el. Ismeretlen személy surrant be 2017. június 10-én 11 óra körüli időben Győr egyik belvárosi kulturális intézményébe. Az egyik őrizetlen helyiségből – ahol a résztvevők holmija volt elhelyezve – öt darab mobiltelefont és […]