Megérkezett a QNAP nagy dobása a TVS-1282T3

QNAP bejelentette az új nagy teljesítményű Thunderbolt 3 NAS-át. Az TVS-1282T3-at, amely hetedik generációs Intel 14 nanométeres többmagos processzorra épül, négy Thunderbolt 3 porttal és HDMI kimenettel is rendelkezik, valamint magasabb adatátviteli sebességre képes, mint az elődje.

A mérnökök az eszköz tervezésekor nagy hangsúlyt fektettek a funkcionalitásra és a nagy adattárolási kapacitásra. A TVS-1282T3 kiválóan csatlakoztatható a Thunderbolt 3 porton keresztül a MacBook Pro-hoz, és visszafelé is kompatibilis a Thunderbolt 2 csatlakozóval rendelkező eszközökkel – ehhez Thunderbolt 3 (USB-C) és Thunderbolt 2 adapterre van szükség. A magas adatátviteli sebességre képes Thunderbolt 3 csatlakozás számtalan előnyt biztosít a videóvágásnál, utómunkánál és a megosztásnál, ezért a TVS-1282T3 kifejezetten az olyan Mac és Windows rendszerekhez ajánlott, amelyek Thunderbolt 3 csatlakozóval rendelkeznek és 4K utómunkához készültek, illetve persze akkor is, amikor nagy mennyiségű adatot szükséges tárolni és azt nagy sebességgel meg is kell osztani.

A TVS-1282T3 maximálisan kihasználja a hetedik generációs Intel Core i5 és Core i7 négymagos processzorok páratlan teljesítményét. A TVS-1282T3 csatlakoztathatóságáról a Thunderbolt 3 gondoskodik, illetve ezzel párhuzamosan tudja kezelni a helyi 10 GbE LAN kapcsolatot, ezzel pedig egy exkluzív Thunderbolt/NAS/iSCSI hármas megoldást kínál számtalan alkalmazáshoz. A Thunderbolt 3 port kompatibilis az USB Type-C kábelekkel és eszközökkel, valamint 10 Gbps sebességre képes az USB 3.1 Gen2 csatlakozáson, tehát az újabb és gyorsabb USB eszközök esetében dinamikusabban vihetjük át nagy fájljaikat. A QNAP innovatív Thunderbolt-to-Ethernet (T2E) technológiájával a számítógépek ethernet port nélkül is hozzáférhetnek a TVS-1282T3 10 GbE hálózatához a Thunderbolt csatlakozón keresztül, így sokkal rugalmasabban és költséghatékonyabban mozgathatjuk az adatokat. A szerkezet már megvásárolható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Lojalitás: alapoz a myMeki app

sze ápr 12 , 2017
A McDonald’s január elején indította el helyi fejlesztésű digitális kupongyűjtő alkalmazását, a myMeki appot, amelyet alig három hónap alatt több, mint 230 ezren töltöttek le. Március végére a MyMeki az iPhone használók 25 leggyakrabban használt alkalmazása közé is bekerült. Februárban az étteremlánc papírszelvényes ajánlataival bővült az alkalmazás, ezzel azok is […]

Friss, ropogós